Jag börjar det nya året med en 40-dagars yogautmaning. Eller snarare ger jag mig själv det i present. Jag ska yoga varje dag i fyrtio dagar för att skapa mig en ny vana.

Jag vill att yoga ska vara en stor del i mitt liv, den får mig att må bra både fysiskt och mentalt. Den berikar mitt liv på så många sätt. Den hjälper mig att utvecklas och lär mig att följa mitt hjärta och att lyssna på min kropp.

Är det en utmaning att yoga varje dag? Ja. Att göra förändringar är ju ofta utmanande. Men ännu mer än en utmaning så är det en önskan från mitt hjärta.

Det sägs att det är just fyrtio dagar man behöver för att befästa en ny vana och då är det viktigt att man inte missar en dag. Jag har inte satt någon tid på mina pass utan antingen gör jag ett utifrån eget huvud eller så letar jag fram något på youtube. Jag tänkte även testa yogobe, yogaklasser på nätet. Det viktiga är att jag gör det, inte hur lång tid jag gör det men jag tror att de landar på mellan 30-60 minuter.

Kanske har du inte riktigt hunnit fundera på vad du önskar för året och då är det ju glädjande att tänka att varje ny dag är början på ett nytt år. Så det är bara att fundera, bestämma sig och göra. Lätt som en plätt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know