Så var Valborg och första maj överståndet. Vi firade inte alls. De fanns liksom ingen energi. Jag undrar så när den ska komma tillbaka, eller går man i en sådan här orkeslöshet småbarnsåren igenom?
Det är inte bara jag som är trött utan även J. Vi har således gjort den enda rätta på första maj. Vilat. Följt Elsas rytm och sovit när hon har sovit. Turats om resten av tiden så att vi båda har fått sova ikapp lite. Vi känner oss båda tröttare än någonsin men sömnen gör nog gott ändå.

Jo, vi hann med att grilla korv och plocka maskrosor ur gräsmattan också. Elsa fick åka Ergobaby. Jag tror den kommer funka ännu bättre när hon blir lite större. Alla mössor är så stora på hennes lilla huvud, men hon slapp frysa om öronen i alla fall i denna ärvda skönhet.

image

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know