Nu är vi inne i v. 29 och jag tycker mig må riktigt bra.
Igår hos barnmorskan fick både jag och J känna utanpå magen att bebisen har huvudet nedåt. Så himla häftigt! Det häftiga är ju inte att barnet har huvudet nedåt, det kan snurra några vändor till innan v.36 då det förhoppningsvis har lagt sig rätt. Nej, det häftiga bestod i att känna ett litet huvud så himla tydligt. Det är verkligen ett litet barn i magen.

Nu däremot så gillar bebisen att tjonga huvudet i min kissblåsa vilket kan vara lite påfrestande. Jag har dessutom fått några rejäla blodsockerfall så att jag varit nära att svimma så jag vet inte vad jag ska hitta på. Lättast känns det att trycka i sig lite snabba kolhydrater men jag borde kanske egentligen försöka att bara äta långsamma kolhydrater och på sätt undvika ett blodsocker som har sig? Jag vet inte jag. Några tips?

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know