Ikväll åt jag raw food enchiladas och det var så, så gott. Jag fick ett raw food begär, J ombesörjde och jag smaskade i mig för glatta livet. Jag är så glad att restaurang Raw har öppnat i Helsingborg. Vi är ena lyckans ostar som har god och nyttig raw food bara ett samtal bort. Om jag var en disciplinerad och engagerad människa så skulle jag alltid laga och äta raw food. Jag tror det är en kost som verkligen gör gott för kropp och själ. Men just en sådan människa är jag ännu inte.

Och till alla föräldrar därute som tror att deras barn inte gillar, och aldrig kommer gilla, fisk och grönsaker. Det finns hopp. Innan jul åt vi lunch på Raw och till och med J åt med god aptit. Och J var ingen stor grönsaksfantast när vi träffades. Så håll ut föräldrar, smaklökar mognar och mirakel sker.

image