Jag har bytt till ekologisk hårvård sedan jul. I ungefär en månad kändes håret fett men nu håller det i upp till fem dagar! Nu använder jag Weledas Oat-serie med schampoo, balsam och inpackningen(Tack Katti och Lotta för födelsedagspresenten:)).

Vad tycker jag då?
Schampot löddrar bra, är ganska löst i konsistensen och doftar gott men lite obestämt. Jag schamponerar alltid två gånger. Möjligtvis en kvarleva från den första månaden när håret var så fett. Jag upplever schampot som lite odrygt.
Balsamet och inpackningen är väldigt lika som produkter. Väldigt krämiga och fasta i konsistensen. J tycker att de luktar marsipan. Så fort det nuddar håret så bara försvinner det. Efteråt går håret lätt att reda ut utan att tillsätta fler produkter.

Sammanlagt är det här riktiga favoriter. Håret känns rent och friskt och doftar milt och gott när det är torrt. Betyg 4,7 av 5.
image