Okej, här kommer några blandade tankar från undertecknad.

LCHF var jättebra för att bli av med mitt extrema sockersug och blodsockerfallen, men det är för fett för mig. Därför blir det mer low carb här hemma och lite mindre fett. Ska jag presentera detta som en ny och egen diet? Känns väldigt hett och inne.

Vi räddade en man med permobil som kört ner i en damm i söndags. Om det kan man läsa på hd.se. Annorlunda söndagsupplevelse.

I Alef, Paulo Coelhos bok, så framställer han sig själv som ganska dryg. Kom på mig själv med att bli irriterad lite nu som då. Skönt att äntligen ha läst ut den.

Hej jag heter Lina och är surfberoende. Att surfdetoxa sig själv är svårt. Första steget är att stänga av mobildata och wifi på telefonen. Det höll i fyra dagar. Nu när jag har “kommit ut” inför er så ska jag försöka igen. Skam den som ger sig.

Mina senaste skapelser. Svarta fåglar med smycken. Akvarell. Det här var de första jag gjorde. Tänker mig att jag behöver göra ungefär 100 av varje innan jag är nöjd.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Carro

  Pauluns bok lchq kanske kan passa då? Eller fahrmans bodylicious? Eller dash-dieten?

 • Liselotte

  Har du hört av dig till hd? Dom vill komma i kontakt med personerna som räddade honom. Kram Liselotte

 • Karolina

  Vilken koll du har Carro! Ska spana in dem:)

 • Karolina

  Jag såg det men det är två andra killar de pratar om i artikeln så J tänkte inte höra av sig. Jantelagen deluxe. Kram!

 • Carro

  Ha ha. Jo man har ju haft en del tid att googla under 2013 vet du