Igår,efter att ha promenerat i nära två timmar, så var jag i ett förstadium till infrysning av helkropp. Jag tappade upp ett bad och började operation upptining. Medan jag fördrev några timmar i badet så lyssnade jag på Sommar i P1 med Sebastien Boudet och blev inspirerad till livet. Sébastien är bagare och surdegsevangelist och talade med passion om ren mat och så mycket annat. Jag kan inte förklara här men ladda ner avsnittet och lyssna.

Syster L och alla ni andra som inte har SR-appen – gå in i app store – sök efter Sveriges radios app – ladda ner den(du måste komma ihåg ditt lösen) – öppna appen och sök i poddarkivet – ladda ner avsnittet av Sébastien – sätt dig framför brasan och tryck play. Har du ingen brasa kan du sätta dig på valfritt annat mysigt ställe.

Posted in Livet
Share this post, let the world know