Det kräver lite planering när man ska uppvakta sin födelsedagsfirande man från Gran Canaria när han själv är i Sverige. Ett paket med rim och kort låg i min garderob, kortet ledde honom vidare till loftet där jag förberett födelsedagsbrickan med flaggan, ljus, födelsedagskopp och ytterligare ett kort. Det kortet ledde till frysen där jag gjort en tårta. Blommor kommer med blombud i eftermiddag. Jag kan även meddela att det inte är skrivet med kattbajs på tårtan, även om det ser ut så. I min familj behövs det några attribut för att ett födelsedagsfirandet ska få godkänt och det är i huvudsak blomma och tårta. Jag och J har lagt till flagga och en speciell födelsedagskopp i vår lilla familj, så trots avståndet så får jag VG i födelsedagsfirande.
image

Posted in Livet
Share this post, let the world know