Kickoffen med femkamp på Liseberg igår gick bra. Jag var överlägsen på Woody, när man ska banka ner plastgrejer som hoppar upp ur olika hål. Kanske lite otydligt men ni förstår förhoppningsvis. Mitt lag kom tvåa och jag känner att jag drog mitt strå till stacken. Jag smet i väg efter middagen, blev hämtad av J och tillsammans åkte vi till Js syster i Göteborg. Och gissa vad?! Där blev det grillad ryggbiff LCHF-style och jag åt min andra middag för dagen innan jag stupade i säng. Omgivningarna runt hennes hus är helt ljuvliga, lummig grönska och gamla hus.
image

Nu sitter vi i bilen till Norge, sex timmars körning och sedan får jag äntligen träffa min amerikanska familj. Jag bodde hos David och Tracy som utbytesstudent ett år under gymnasiet. Nu är mitt kära kusinbarn Lisa utbytesstudent i Colombia, modiga unge, vill ni läsa hennes blogg hittar ni den här.

Posted in Livet
Share this post, let the world know