Vänner,
Som ni märkte så fixade vi i huset i helgen. Nu börjat gästrummet bli klart på riktigt. Som jag ju har sagt några gånger. Jag kan konstatera att det är mer fix än vad man tror. Själv renoverade jag hatthyllan och målade nedgången mot källaren. Det ska göras två gånger till och det ser jag inte fram emot men det skall vara klart till på torsdag. Jag måste ligga i.

Annars har jag varit hos en sjukgymnast, en genial kvinna! Hennes diagnos på min värkande höft, pinnen i skinkan och det som drar i låret är komprimerade kotor, eller något sådant. Jag har fått några övningar och jag tror verkligen att det kommer funka.

Ni kanske undrar vad jag gör om dagarna och det är främst två saker. Jag surfar på alla jobbsajter och söker jobb för glatta livet och jag kollar utemöbler på blocket. Här sitter jag från kl.9 på morgonen till J kommer hem. Jag är ett föredömme som arbetssökande om jag får säga det själv.

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know