image

Vi är bjudna på två bröllop i år och klänningsjakten har börjat. Jag hittade ett riktigt fynd, en Malinaklänning, cerise, lång, i silke på 70% rea, ordinarie pris 3 500kr. Ett fynd, och ni vet att jag går igång på fynd. Det var bara ett problem. J tyckte att jag såg ut som en hippie. Det var inte riktigt hippielooken som jag var ute efter. Behöver jag säga att jag inte köpte den. Jakten på bröllopsklänningen går vidare.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Caroline

  Du tror inte att ett par skor hade avhjälpt hippie-känslan då? ;) Ett fynd är ju alltid ett fynd!

 • Karolina

  Jag kan inte glömma den! Carro du har rätt, kanske skor hjälper till och om man ska vara ekonomisk så har jag redan en kavaj som passar till, den är egentligen billigare ändå, eftersom jag slipper köpa ny!

 • Lollo

  Jag älskar färgen!

  Ta med dig skorna och kavajen och prova till så får du rätt känsla. Killar har ibland svårt att se hur allt blir med det fixade håret, sminket, skorna etc… Så gå på din egna känsla! Nu läste jag det senare inlägget om den andra klänningen först. Båda är fin fina! Vilken tur att du kan två klänningar i alla fall på ett av bröllopen du ska på. ;)
  Kram

 • Bengtsson_ina

  Så jättefin!