Kära vänner, jag måste visa några av de underbara bilderna från förra helgens bröllop och berätta om några av de saker som jag tyckte extra mycket om. Hallelujah i kyrkan har jag redan berättat om, här har jag tidigare publicerat den svenska texten och länkat till en nyskriven text. Det var den nya texten som brudparet hade om jag inte minns fel, den är så fin till bröllop.

Blommorna har jag redan visat, det är en sådan sober, vacker färg. Men den fantastiskt goda maten och vinet har jag inte nämnt. C & H som gifte sig är verkligt matintresserade och det kom igen som en av alla de detaljer som gjorde deras bröllop till “deras”. Ett väldigt trevligt inslag var osten som serverades efter maten. Jag satt och mmmm:ade mig igenom tallriken och jag drömmer fortfarande om smakerna. Måste  nog gå till min ostaffär idag.

Tokdansen heeela natten har jag kanske inte berättat om annat än att jag hade ont i fötterna, men för mig är det det som gör ett riktigt partaj. Som vi dansade! Det finns så många saker att nämna som brudens vackra frisyr. Stiligheten i att bröllopssällskapet hade frack. Den fina dukningen. Alla gäster som, trots att vi inte hade träffat någon av dem tidigare, var så öppna och trevliga. Trycksakerna, inbjudningskort och festhäfte var så fina, romantiska men ändå stilrena. Adjektiven räcker inte till. Ni får se bilderna, njuta och inspireras.

Posted in Livet
Share this post, let the world know