Jag har inte bara blivit fru, jag har även blivit tant. För viss är det väl så att tanter alltid har migrän?

Jag gillar ju dessutom att städa så det är ännu en sak som gör mig till den tant jag är.

Vi har haft besök av mina amerikanska föräldrar i två dagar nu efter bröllopet, och vi har haft det så mysigt. I morse åkte de och det dröjde inte många timmar innan jag fick migrän. Det är helt säkert bröllop-stress som släpper. Vi satt på en restaurang och lunchade då jag insåg att stora delar av synfältet var borta. Vi som skulle fixa lite saker efter bröllopet, boka bröllopsresa och så vidare. Istället blev jag däckad och fick ligga tills nu. Så kan det vara. Jag bjuder på en bild på mig och mina amerikanska föräldrar så länge. En full redogörelse om bröllopet kommer när jag är lite piggare.

Posted in Livet
Share this post, let the world know