image

Ja ni kära läsare. Jag vet knappt vad jag ska skriva om.

Det är så mycket i livet nu att det surrar i huvudet, nytt jobb, nya projekt, spännande människor och nya rutiner.

För er som undrar hur det går med bröllopsformen kan jag meddela att jag har tränat idag, första gången på ca 3 veckor. Det var tungt men efter några minuter kom leendet och då vet man att kroppen gillar träningen.

Sedan har jag ätit vit choklad i soffan och bråkat med J. Det är inte helt optimalt när man ska sova men det är oftast då det händer. Den där tröttheten är en lömsk rackare. Med det säger jag god natt.


  • Rikard Haeggander

    Hej Karolina! Rikard på Edelman PR här. Jag har ett förslag till samarbete som jag hoppas att du som bröllopscach är intresserad av. Hör gärna av dig så fort som möjligt om du är intresserad, ha de gott!