Hej fina ni!

Jag har väldiga problem med spam så jag har tillfälligt gjort så att ni som kommenterar för första gången måste få en kommentar godkänd innan ni kan kommentera fritt. På så viss hoppas jag bli av med spammet. Ni som har kommenterat tidigare ska inte märka någon skillnad. Ska försöka hitta en bättre lösning men det få funka tillsvidare.

Nu ligger vi i sängen och vilar bort den inbillade bakfyllan. Vi tror det kan bero på att det blev en sen natt igår, vi klockan tre somnade vi, efter att vi besökt en underbar liten tjej i Halmstad(och hennes goa föräldrar), hämtat James, kört hem och tittat på Idolfinalen i Iphonen. Nu vilar vi upp oss för snart kommer Storfredrik och hans Josefine på älgmiddag. Mysigt!

Ha en fin lördagkväll!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://sandra.neuman.fi Sandra

  Hej!
  Det systemet har funkat ganska bra för mig på min blogg… :) På 1000 kommentarer har jag haft ungefär 30 spamkommentarer, så det funkar, och så är det ju enkelt att ta bort dem då också när man inte godkänner dem.
  Hoppas du får ordning på spammarna ;)
  Kram

 • http://www.brollopscoach.se Karolina

  Hej Sandra!
  Tack för tipset, tillslut visst jag inte vad jag skulle hitta på men jag tror det kan funka bra för mig med:)
  Kram