Alla dessa hälsningar, det är först nu när jag närmar mig 30 som jag börjar få kläm på det hela. Alltså när man ska önska God Jul är kanske inte så svårt, men det är en hälsning som funkar ända fram till nyår enligt min mening. Gott slut känns därmed lite överflödigt och Gott Nytt År är en självskriven favorit som kan börja sägas någon stans den 27-29 december. Enligt min mening alltså.

Det blev minsta motståndets lag, jag har numera en telefon som heter Desiré och är smart. Det känns bra. Stundom kan jag vara mycket obeslutsam i mitt privatliv men nu har jag alltså bestämt mig. Undrar hur det kommer gå med alla bröllopsbeslut som skall tas…

Nu lämnar vi Västerås och styr kosan mot Eskilstuna, vi ska hälsa på Kotten och Anna som gifte sig i Budapest i somras. Kanske har de lite bra bröllopstips till oss nybörjare!

Annars så har jag en vän vars syster gifter sig på nyårsafton. Så spännande! Min vän T ska vara toastmadame och jag säger bara det, välj er toastmaster/toastmadame med omsorg. S’ällan har jag sett något gå in för saken som bästa T. Det kommer att bli så bra men vilket hästjobb det är. Kanske vi kan ha T´s bästa toastmaster tips här på bloggen efter bröllopet!

Posted in Livet
Share this post, let the world know