Igår hade jag tänkt gå till gymmet för någon form av gruppträning. Men jobbet kom i vägen, träningskortet var borta och jag hade glömt bort hur man anmälde sig till passen. Dessutom frös jag.

Väldigt många skäl till att inte träna.

Men så läste jag på en blogg (kan det ha varit Angelicas?) om att träna hemma med hjälp av dvd – grymt bra idé nu när det är kallt ute.

Sagt och gjort. Eftersom jag inte har någon träningsdvd satte jag på träningsklipp på youtube. Och när internet blev slött satte jag på musik och dansade hemma för mig själv med influenser från Friskis och Svettis. Och bäst som jag dansar upptäcker jag att det behöver städas. Med städning bränner man calorier speciellt om man dansar samtidigt, gör situps och använder damsugaren som hantel.

Svettig blev jag och rent blev det hemma. Bra kombination tycke J som föreslog att detta skulle utföras som träningsform varje vecka. Av mig. Hmmm.