God förmiddag vänner!

Vad är det som har hänt med min bröllopsblogg egentligen? Jag har blivit lite lat, lite slapp och låtit julen ta överhand. Tänkt att” nja, jag skriver något imorgon istället. Nog räcker det med glutenfria muffins-inlägg idag”. Lathet kallas det.

Det är en balansgång det här, är det bloggen eller jag som bestämmer? När jag ser besökssiffrorna gå ner för att jag inte skriver tillräckligt mycket så inser jag att just nu är det bloggen som bestämmer att det ska bli skärpning. Är det så att jag har Sveriges största bröllopsblogg så förpliktar det mig att fortsätta leverera bra och mindre bra inlägg.

Man kan säga att bloggen bestämmer att det ska skrivas och jag bestämmer vad som ska skrivas.

Med det avhandlat kan jag berätta för er att vi ska till Västerås i helgen. Som vanligt har vi en kompis som lånar lägenheten när vi är iväg. Skönt, då vet man att blommorna får sig en pratstund varje dag, precis som de förtjänar. Min syster Emma fyller år, mamma och pappa kom hem från Thailand i morse och min stora syster kommer också. Fast hon har inte varit i Thailand. I år i alla fall. Mamma och pappa åkte för 20:e gången på 20 år. De är coola pensionärer som backpackar. De två första åren hade de resväskor sedan insåg de att de var ute och köpte ryggsäckar istället. Det betyder att vi har pepparkakorna fixade till julen. Ha ha, dålig humor verkar ha blivit mitt signum. Jag tror jag är lite uppspelt inför helgen.

Jag har kommit på en cool affärsidé som kommer revolutionera trycksaksproduktionen för brudpar. Till den ska jag skriva en affärsplan idag. Det kan bli hur bra som helst men mer kan jag ju inte berätta nu. Och även om jag berättade skulle möjligheten vara stor att ni tänkte “hmm den där Lina hon har då mycket idéer men det här tror jag först när jag ser det”. Och det är sant, min bröllopsbok tex, den kanske ni undrar var den tagit vägen? Den jobbar jag på lite nu och då och den kommer om jag har disciplin vara klar till nästa bröllopssäsong. Men vem vet, den här senaste affärsidén kanske tar överhand och jag lägger all min ledig tid på den istället. Who knows?

Ha nu en underbar fredag, det är du värd. Unna er något gott och pussa på era partners. Kör försiktigt också, det ska vi!