Nu är de här, våra riktiga förlovningsringar. Fram tills idag har jag haft förlovningsdagsminnesringen och Johan har haft sin ingenjörsring på vänster ringfinger. Nu glittrar guldringarna på våra fingrar:)
Stort tack till Guldvarufabriken på Bruksgatan i Helsingborg för fantastisk service!

Jag fick till och med hjälp när jag började blöda näsblod i butiken, det är service på riktigt!

Hoppas ni alla har en härlig lördag, med tanke på näsblodet avstyr vi dagens brudklänningstest, skulle vara hemskt att förstöra brudklänningar med näsblod och just nu räcker det med att man tittar på min näsa för att den ska börja blöda. För att få stopp på det är ett paket fryst bacon bäst och det tvivlar jag på att brudklänningsbutiken har.

Jag är uppenbarligen alldeles för kass för aktiviteter fortfarande men idag måste jag få lite luft.

Posted in Livet
Share this post, let the world know