Jag har spanat in en klänning från KIK som bara kändes “Lina” när jag tog den på mig i stl42. Jag ringde därför till KIK i Stockholm och frågade om de hade stl.34 eller 36, som är lite mera min storlek, och de hade de! För att serva oss brudar som redan har bestämt oss för en klänning innan stormen av alla senare brudar, så har de åtminstone på min modell 10% om man beställer klänningar innan nyår, tror även att de gäller vissa eller alla andra modeller som finns i lager…Okej, jag verkar inte ha erbjudandet helt klart för mig men något erbjudande har de och väldigt fina klänningar. Så mycket för tipset…

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://hellstrommaja.blogg.se Maria

  Va roligt med en bröllopsblogg.!:) Jag ska också gifta mig 9 juli 2011.
  Visst var det ert datum med?:)

 • Karolina

  Ja, det är det! Åh vad kul! Hur långt har ni kommit?

 • http://hellstrommaja.blogg.se Maria

  Jadu det känns som jag inte kommit någon vart men :)
  Vi har bokat kyrka, lokal, jag har en fotograf, en florist och en frisör i min bekantskapskrets:) Så det är kirrat. Jag har provat klänningar men inte bestämt!:) Nu är funderingarna på bordsdekoration..Vad ska du ha för färgtema?:)