Jag har ju letat klänning i några månader nu och jag har några heta kandidater, som kan skifta beroende på humör. När jag testade klänningar sist på Ursulas brud och fest i Västerås, så hittade jag tre klänningar som är tre olika varianter av mig. En var eleganta-Lina, den andra var moderna-exhibitionistiska-Lina och den sista var Lina-Lina, tror jag. Alltså The One. Här är favoriten från KIK, det jag har kommit på är att den inte fotas så bra, man behöver också ha en stor underkjol och band i midjan för att den ska bli WOW! Att den inte fotas så bra är ju dessvärre något man måste ta i beaktande.  Jag har sett den i flera magasin, men den blir aldrig hundra på bild…Igår fick jag veta att jag ska till Florida med jobbet, superkul och en ny möjlighet att leta brudklänningar till bra priser, dollarn är ju toklåg!

Posted in Livet
Share this post, let the world know