Kanske får det bli blått färgtema ändå. Hittade de här jättefina inbjudningskorten på Wedding Paper divas. Två väldigt olika inbjudningar men fina på sitt sätt. Jag har hittat en klänning som andas lite femtiotal och då tänker jag mig att dukning och trycksaker också få gå lite åt det hållet. Fast vem vet om det blir den klänningen tillslut i alla fall. Jakten går vidare, både på inbjudningskort och klänning.


  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    vi hade ju blått som sagt, men ljusgult som accent. Just blå plus gul finns mycket på de amerikanska vintagebröllopbloggarna och jag tyckte det kändes extra kul att det ännu inte slagit igenom så starkt i sverige, iaf om man jämför med rosa…

  • admin

    Just det, väldigt fin kombo, lila är något som också syns mycket i vintagebröllopen, men jag måste hitta något att få med J på…