Nu blir det mycket snack om bröllopet men det är ju därför vi är här, eller hur!

Det här är honnörsbordets dekoration, jag gillar valet av blommor, kronan, fatet, ja allt. Det är dessutom min faster som har gjort den och alla andra blomsterdekorationer till bröllopet. Imponerande och jäkligt praktiskt att ha en make som är kock och en svärmor som är florist. Där känner jag att jag missat lite i mitt val av partner, J är ingenjör och hans mamma barnmorska, fast å andra sidan kan ju det vara bra någon gång också…

Jag försöker tänka ut blomsterdekorationer som skall vara kostnadseffektiva till vårt bröllop och just nu är jag inne på att så blommor hos J´s mormor. Kanske lite långsökt och med risk att vädrets makter inte gör att de blommar i tid… och svårigheter med transporten, men det kan vara värt ett försök…

Hur tänker ni med blommor?