Idag sätter vi oss i bilen för en roadtrip till Trollhättan och en av mina systrar. Om ni behöver besöka akuten i Trollhättan kan ni vara trygga, hon jobbar där och är världens bästa sjuksyster. Ja, syster för den delen med.

Jag tänkte att det kunde vara bra att kolla brudklänningar där, men den enda affären jag hittade, Dreamnette hade stängt till September. Någon som har något annat Trollhättan tips?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  men herregud kommer du vara i mina trakter! Jag bor ju i vargön, som ligger inom cykelavstånd till trollhättan. (vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med detta, men ändå) :)

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  i all min hast glömde jag att tipsa om brudklänningsaffären i Vänersborg. Hon säljer mest Nixa. Det var där jag köpte min för halva priset eftersom det var fjolårets modell. Det var inte alls en sådan jag trodde jag ville ha, men när hon visade vad man kunde göra för ändringar blev jag helsåld. Hon är även sömmerska så hon kunde liksom det där.

 • admin

  Vad roligt! Vi hann inte med Vänersborg och inte så mycket av Trollhättan heller men hus i Vargön hann vi kolla på!

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  vad säger du: hus i vargön? Tänk om vi hade stött ihop i fyrkanten (vargön centrum haha). Hade ju varit lika stort som när kirsten dunst och keifer sutherland gästade vargön häromveckan! :)