Hej vänner! Jag blir så glad av alla era tips och råd och vänligheter! Jag är rörd där jag sitter här vid datorn. Vi ska göra något bra av alla tipsen, det kommer bli ett separat inlägg lite längre fram, jag kommer nog få några mailleddes också(Caroline, maila mig, eller så mailar jag dig) Det måste jag också berömma alla par för ute i alla forum, människor är så vänliga och delar med sig av sina råd och tankar. Helt underbart! Jorden är nog en hyfsat god plats ändå:) Idag är jag ledig och då brukar jag ju hitta på tusen saker att göra, så även idag:

 • Vi ska kolla på en lokal vid lunchtid, måste boka in det mötet…
 • Handla, för vi får middagsgäster ikväll:)
 • Revidera budgeten, jag ska köpa min brudbukett-inte göra själv, efter tips från ett proffs(Sandra aka Junibrud)
 • Revidera budgeten för Amalia ställer upp med hår och make. Tack o tack o tack!
 • Revidera budgeten efter ett till bidrag till bröllopet:)
 • Kolla datum med tre lokaler och stämma av kyrka och fotograf. Jag har nämligen en speciell fotograf som jag vill ha och en speciell kyrka, det är bara att hålla tummarna för att de är lediga på samma datum.
 • Eventuellt kolla brudklänning!!!
 • Köpa 3 supermandräkter till mitt jobb. Vi har en ny dresscode…
 • Beställ en ny gitarrbok på nätet
 • Göra en foto-video med hemligt innehåll. Kommer att avslöjas och eventuellt visas senare…
 • Skicka flyttkort, det var ju ändå 3 månader sedan vi flyttade.

Jag måste bara visa er, de vita rosorna som jag köpte förra veckan. De står än!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://sandra.neuman.fi sandra

  Ja proffs skulle jag då inte kalla mig, men jag har lärt mig den svåra vägen att så är det! :)
  När jag skrev slutarbetet om brudbuketter så tipsade min lärare (flerfaldig finsk mästare i floristik) att skriva att det finns brudbuketter för ALLA budgeter! :)

  Ett annat tips när det kommer till brudgummens corsage är att sätta fast det (och även övriga corsage) med en vanlig knappnål istället för de galaclips som ofta används. De sitter MYCKET stadigare och är enklare att sätta fast. :)

  Jag undrar om jag inte har slutarbetet som pdf på nätet någonstans, ifall du är intresserad av att ta dig en titt :)

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  Jag mailar under helgen! (antagligen på söndag).