Kräftskivan var mycket lyckad, trots att vi kom två timmar försent pga mitt jobb. Jag fick ju det utmärkta tipset om att ha på mig superman-dräkten till festen och jag är säker på att jag skulle gjort succé men det blev inte den den här gången. Hittade en söt tunika på Vila istället. Ni förstår att det är humorbilder på mig i outfit va? Jag står inte och åmar mig så framför kameran i vanliga fall. Ibland kan jag undra hur mycket av min humor som går fram genom bloggen..

Vi testade skumpa som vanligt. För er som tror att det är öl och nubbe som skall drickas tillsammans med de röda rackarna så kan jag meddela att skumpa och kräftor går utmärkt ihop. Jean-Louis, är något att räkna med! Jag drog ett skämt igår gällande Jean-Louis som ingen förstod. Jag sa ” Om ni inte är nöjda med era killar så får ni gärna testa Jean-Louis och viftade med flaskan” Jag förstår ju att nu när jag återberättar det så blir det ännu tråkigare men hela bordet stirrade på mig som jag var knasig, jag som bara ville bjuda på lite skumpa. Sen gick det inte att förklara skämtet, eftersom det inte var särdeles bra till att börja med. Så jag fick verka lite waka waka.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    jean-louis är verkligen toppen – gör en aldrig besviken och är lika sprudlande oavsett vilket humör du själv är på! ;)

    Nä men det är himla bra att fastna för ett smaskigt mousserande än att vänja smaklökarna vid något som arbetsförmedlarlönen inte mäktar dra hem varje fredag ;)

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    ;) :) :/ :( :D

    (japp, det är stora slösardagen idag vad det gäller smileys, ifall du inte märkte det i min första kommentar) ;) ;)