Här är en annan brudklänning som jag tycker om från Ines de Santos vårkollektion 2011. Den här tror jag att jag visare även när jag tittade på klänningar som inte var till mig:)

Ni som är redan är gifta, hur gick det till när ni valde klänning?

Hade ni smakråd med er eller testade ni själva?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi sandra

    Tja… samma dag som skatteåterbäringen kom (99€) kollade jag på loppisannonserna på tidningen att någon sålde en brudklänning av årets modell (detta var förra året) för 99€… Så jag kände mig nästan tvungen att åka och prova den när nu ödet ville det.. Bruden som sålde den var myyyycket längre och stadigare än mig, så hon sa sedan att hon aldrig trodde den skulle passa på mig. Men tänk, det gjorde den!! :) Den satt som gjuten, och uppfyllde alla mina kriterier (vilka iof inte var så många)… och på bröllopsdagen älskade jag klänningen mer än jag gjort under året jag haft den i skåpet! :) Det var alltså den första, enda och sista klänningen jag provade :)

  • http://www.eranfigaro.blogspot.com Linnea

    Hej på dig! Hittade din blogg av ren slump men ack så glad jag är för det :O) Blir så inspirerad av din blogg när det gäller ditt kommande bröllop! Jag längtar oerhört till dagen då jag får stå med den jag älskar vid altaret så det är roligt med lite försmak :O) Jag kommer att följa dig nu framöver. Jag önskar dig all lycka till! Klänningen på bilden ovan är så vacker! KRAMIS