Hörrni jag börjar bli jobbig. Om jag har gillat bröllop förut så har det nu gått över till en besatthet. Både jag och J drömmer bröllopsmardrömmar nästan varje natt. Jag hoppas att vi den här veckan kan bestämma oss var vi ska gifta oss och boka lokal, så att vi kan tagga ner och bara vara nyförlovade igen…

Nu är jag inne på att göra min egen brudbukett, samtidigt är jag rädd att det blir för stressigt innan bröllopet, jag vill bara kunna slappna av.

Hur som helst hittade jag ett litet binda-själv-kit på Wed Shop, 199kr!Briljant!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://sandra.neuman.fi sandra

  Jag hade också tänkt binda min bukett själv, eftersom jag är utbildad inom branchen så tänkte jag att jag ju iaf måste klara av det… Men sedan när jag skulle binda buketter åt mina vänner som skulle gifta sig så ändrade jag mina tankegångar… Det är stressigt och tar länge! Sedan kan det ju också hända att blommorna inte håller sig hela bröllopsdagen heller om man inte gör rätt.
  Så jag skulle inte rekommendera någon blivande brud att göra buketten själv (om man inte är florist förstås) om man vill njuta av dagen före bröllopet :) Det är så mycket annat man hellre ska lägga energin på! :)

  Vill man spara in på buketten så löns det att ta säsongsblommor, blommor från trädgården och också gröna blad från trädgården. Sedan kan man också be dem att binda buketten i handen istället för i en hållare, för det går fortare och blir på så vis billigare :)

 • Karolina

  Tack för tipset Sandra! Om inte du ger dig i kast med det, så ska nog inte jag det heller:)

  Min syster kommer nog att få göra bordsdekorationerna, där känns det som det är mindre som kan gå fel, men brudbuketten är ju väldigt viktig att den är fin och inte slokar!

 • Chicago Dog Supplies

  SAVE up to 90% on EVERYTHING your pet LOVES, Chicago Pet Deals for LESS and Refer a Friend and Make MONEY with us.Write your comment here.

 • Himanshu Solanki

  Nu är bröllopet äntligen över och jag kan andas ut från  Dead Sea Cosmetics

 • Pinki
 • Incubus Wheels

  Nice article. Very helpful.

  Discount Incubus Wheels available for wholesale distribution.

 • Anonymous
 • http://www.travestizmir.com/ Travesti

  Thanks to you, we reach such a beautiful shares. I would like to thank everyone back.

 • Hamza Khan

  great pleasure reading your post.Its full of information I looking for and I love to post a comment that “The content of your post is awesome” Great work
  Regards: larbr