Första förklaringen.

Vi åkte upp till Citadella i Budapest på kvällskröken. Utsikten över staden var magnifik! Åk dit om ni ska till Budapest.

När vi knallade runt där uppe så kunde man få prova på bågskytte. Killarna började. J vann killarnas omgång genom att med en pil träffa tavlan resten satt runt om i jutesäcken. När det var min tur började jag med att fjutta iväg pilen en meter. Till på köpet drog jag i linan i armen och fick ett fett blåmärke på över och underarm. För Malin gick det lite bättre och Amalia träffade till och med tavlan!

När jag hade en pil kvar så tänkte jag till, som den gamla skytt jag är. Alla pilar hade gått åt höger och till och med varit inne på grannens tavla. Jag siktade därför på tavlan till vänster om mig och tro det eller ej, jag satte den! Jag som aldrig, aldrig vinner någonting. Det var min tur!

Posted in Livet
Share this post, let the world know