Ho, hoooo finns ni där ute kära läsare?

Lever ni? Läser ni? Gifter ni er?

Allt jag får i kommentarsväg stavas spam. Inget jag verkar skriva uppmuntrar tills ens den minsta lilla kommentar som bu, eller bä. Och med tanke med Pluring så förstår jag kanske det…

De enda som lämnar kommentarer vill att jag ska köpa mediciner eller porr, ibland någon brudklänning från Tyskland. Men jag undrar hur det går för er? Undrar ni något om bröllop? Om livet i allmänhet eller mig i synnerhet? Behöver ni kräkas av er på bröllopsplaneringen eller era svärmödrar? Säg något, anything!

Den vackraste av alla kommentarer jag fått( Ja Caroline, det var du) har försvunnit! Det var spamet som tog det. Eller utrensningen av spamet. Nu sörjer jag här i min ensamhet och funderar över vad ni kan tänkas vilja läsa om. Vad vill ni läsa om?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://bettertogethers.wordpress.com junibrud

  Vi läser! Eller jag läser iallafall :)
  Men allt börjar vara färdigt för vårt bröllop om 5½ vecka så jag läser bara utan att tänka ^^ Och utan att själv blogga. Sånt räcker inte tiden till för när jag dessutom har slutspurtat med examensarbete (om brudbuketter!), så nu kan jag allt om att välja brudbuketter ;D Jag blir färdig trädgårdsmästare inom blomster och handel om två veckor, så det är minsann stressfaktor hundra hemma hos oss! Dessutom är det en nervös blivande fru som väntar på sin möhippa ;)

  Men för att hålla fram det viktigaste, jag läser! :D

 • Isa

  Hej! Jag läser, typ varje dag, för att du är den bröllopsblogg som uppdaterar oftast och kommer med bra tips. Jag och min fästman har förlovat oss i februari och jag tror att vi planerar att gifta oss nästa sommar. Men planerna ligger lite på is. Man blir lite matt av alla beslut som ska tas. Vi vet knappt om vi bara vill sticka utomlands, vi två, eller om vi vill ha värsta festen med alla vi känner. Det lutar nog åt fest just nu. Men jag orkar inte planera så mycket… Hoppas på lite inspiration genom att läsa din och andras bloggar :) Och det är kul att höra om ditt privatliv och er lägenhet också! Jag vill ha tips på en relativ enkelt ordnad, men ändå superkul och härlig bröllopsfest. Keep up the good work girl!

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  Jag läser självklart fortfarande, men just nu läser jag ikapp, efter en vecka i Alcudia (honeymoon), så håll ut! Snart regnar det in kommentarer igen! kram