Det här inlägget är dedikerat till alla mina glutensystrar och bröder där ute. Ni har redan fått en New York guide, här kommer Barcelona.

Frukost

Jag tog med eget glutenfritt bröd. När J beställde sin bocadillo så tog jag bara pålägg utan någon macka. Det gjorde att vi kunde äta överallt. Vill man ha en rejälar frukost eller lättare lunch kan man äta glutenfria bocadillos på Conesa som ligger vid Placa Jaume i Barri Gotic. Adressen är Carrer de la Llibreteria 1. Ta den med pollo/kyckling – hur god som helst.

Lunch

Vi åt lite överallt. Jag hittade rätter som verkade glutenfria och sedan frågade jag när jag beställde. Jag pratar flytande spanska så det underlättade rejält men jag tror att man kommer rätt långt med översättningskortet också.

Middag

Vi hittade en italiensk restaurang på Avenida de Madrid 65 som hette Da Paolo, ta metron till Badal så är det 5 minuter att gå. Servicen var kass men vad gör man inte gör en glutenfri pizza eller pasta?

Fler restauranger som är glutenfria som vi inte hann testa:

Viena – hit hittade jag ingen adress men kolla in deras hemsida…på spanska. Bocadillos och Pizza

El Rebost del Centre – Calle Diagonal 208 Centro Comercial Les Glories

Testar ni något som ni gillar i Barcelona så säg gärna till!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    var nyss i alcudia och lade märke till en restaurang som hade märkt ut allt glutenfritt på sisn meny, verkade vara en del. Giardino hette den, italiensk så en hel del pasta och pizza var det väl. Anledningen till att jag lade märke till detta var att de även märkt ut de vegetariska rätterna, något jag spanar efter. Toppengod mat var det iaf!

  • admin

    Tack för tipset!

  • Iorsys

    Da Paolo har nok fået nye tjenere . der var super service med syngende tjenere. fantastisk helt enkelt!! :)