Jag smet in och kollade på vår lägenhet i torsdags, det går framåt kan man säga. Fortfarande ett golv som skall bytas, toan skall målas klar och köket skall fixas till men snart så är det dags för flyttlasset. Det kommer att bli kanoners, som min syster skulle säga.

Förresten, är det något man säger, kanoners, eller är det bara syster E?

Jag hänger ju inte riktigt med. I veckan när jag föreläste för en gymnasieklass om presentationsteknik och event var det någon rackarunge som ropade MILF. Ni vet vad det betyder? Jag kan inte skriva det här eftersom då hittar alla spammare bloggen. Jag är inte trettio år fyllda och har inga barn men i en 16årig killes ögon är jag tydligen en MILF. Tack för den, lite som att bli kallad tant. J tyckte att jag skulle ta det som en komplimang, men jag vet inte.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    jag säger också kanoners. Milf känns som en komplimang tycker jag… om man nu bortser från sammanhanget för övrigt så är det ju bättre att en 16-åring säger det än en 28-åring.