Jag lånade Bröllop och fest dukningar på biblioteket. Vilken grej biblioteket är. Gratis böcker som inte behöver ta upp plats i min egen bokhylla. Kanonbra.

Hur som helst så är jag inte förtjust i boken. Det är olika personer som har fått göra olika dukningar. Bilderna är av tråkig kvalitet och dukningarna känns omoderna. Ingen inspiration alls. Den behöver ni inte läsa. Vad hemskt det skulle vara om författaren läste min blogg. Jag skulle känna mig lite elak, men den talar inte till mig helt enkelt. Andra har säkert tyckt att den har varit jättebra. Men inte jag.

Namnet är heller inte en särskrivning som jag först trodde. Jag trodde det skulle vara bröllop- och festdukningar men boken heter Bröllop och fest, dukningar.  Den ena boken jag köpte var Bröllop och fest, kort. Hoppas den är bättre.

Posted in Livet
Share this post, let the world know