Sova, sova, sova. Vakna kl.09, lika trött som när jag gick och lade mig. Tvätta håret. Blåsa håret. Bli skrämd till döds av J som smyger så tyst när hårtorken brummar som högst. Börjar gråta för jag blir så rädd. PMS.

Frukost med familjen. Alla undrar vad som står på med mig. PMS. Låt mig vara.

Åka bil i 30 mil. Köra 5 mil. Strejka för att J blir arg på mig när han sätter i en skitdålig cd. Börja gråta. Åka bil i 25 mil till.

Hänga med J´s mormor Svea när J grovstyckar 3 vildsvin och 6 råddjur. Äta kvällsmat hos Svea, J äter också. Finstycka och packetera råa djur. Till klockan 22.00. Åka bil i en timme. Håller på att avlida av trötthet.

1000 meter hemifrån. Bilen låter konstigt. 300 meter hemifrån bilen dör och vill inte leva längre. Kl.23.30 putta bilen till en parkeringsficka. Gå hem och sova kl.00.30 men först bråka om vad vi ska ta oss för med bilen.

Posted in Livet
Share this post, let the world know