Alla brudar och brudgummar därute som läser min blogg. Kommer ni att ha slöja? Alltså brudgummarnas brudar, inte någon ny galen trend med män som har slöja.

Jag tycker det är så fint. I nästa sekund så undrar jag om det skulle vara för mycket för mig. Jante kommer och tar över mitt sinne. “Nej, inte ska väl jag utmärka mig så” “Nog är det lite vråligt med slöja” gnager Jante på i mitt huvud. Men jag vill inte lyssna på honom utan jag vill göra precis som jag vill, utan att tänka på vad andra skall tänka. Att det ska vara så svårt.

Hur resonerar ni med slöja?

En sak är säkert och det är att det är “på mode” att ha slöja. Som på mamma och pappas tid.


 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  jadu, vem vet? ;) Jag har velat fram och tillbaka, men nog kommit fram till att det nog inte riktigt är jag. Har planerat in en hårdekoration så slöja blir lite kaka på kaka tror jag. Fast det är ju himla snyggt. Men det är ju flor också…och det har jag inte tänkt att ha. Eller kanske?

 • http://bettertogethers.wordpress.com junibrud

  Jag ska ha slöja! :) Tycker det är riktigt fint och stilfullt!

 • Zara

  Jag ska ha slöja. Har köpt en 3 meter långt tyll-tyg som jag har klippt till och fäst. Den ska vara lång med släp, klänningen är enkel och har inget släp, och lite “rå” och “tuff” (hm undra om jag ick fram min känsla i den där orden…)

 • Zara

  Jag menade alltså att slöjan har “rå” kanter” och inget kantband eller likanande :) Inte att klänningen är rå.