• afrora

  Kan du fråga henne i vilken stad hon köpte detta och på vilket ställe?? snälla gör vad som helst! älskar victoria’s secret och ska åka till kosovo i 5 veckor i sommar så har möjlighet att åka var som helst i kosovo för victoria’s secret , bryr mig inte om avståndet:)

 • afrora

  Kan du fråga henne i vilken stad hon köpte detta och på vilket ställe?? snälla gör vad som helst! älskar victoria’s secret och ska åka till kosovo i 5 veckor i sommar så har möjlighet att åka var som helst i kosovo för victoria’s secret , bryr mig inte om avståndet:)
  :-)

 • victoria’s secret galen

  snälla du kan du vara vänlig och fråga på exakt vilket ställe hon köpte sakerna på? och vart ligger det stället?

 • Karolina

  Hej! Om jag inte missminner mig så var det på den Amerikanska campen, alltså militäranläggningen där jag inte tror att civilia kommer in.

  /Karolina

 • Karolina

  Hej! Om jag inte missminner mig så var det på den Amerikanska campen, alltså militäranläggningen där civilia inte kommer in.

  /Karolina