Hej vänner!

Jag har inte bloggat så mycket under helgen och här kommer förklaringen.

Det har rivits hus och vaktats barn, shoppats och mysts med J´s familj. Det har spa:ats, vattengympats, sovits på spa, ätits underbar mat på spa och ätit onyttig mat på Wild West Steakhouse i Halmstad efter spa:t. Det har sprungits efter brandlarm och det har drömts om brandlarm hela natten.

Det enda det finns bildbevis på är spa:andet. Uppifrån och ner ser ni utsikten från restaurangen på Tylösand. Rotfruktssoppan på Tylösand. Utsikten från utomhuspoolen. Restaurangen Wild West Steakhouse som vi stannade på efter ett mycket konstigt infall.

Brandlarmet som gick, kom från min galleria och jag hade precis lagt mig när jag hörde att det utlöste. Det går inte att som centrumledare ligga kvar i sängens när brandlarmet går i ens galleria. Så jag hoppade upp och mötte brandkåren. De är aldrig glada när de kommer. Det var ett inbrottslarm som spottar ut rök som hade satt igång brandlarmet, en av butikerna hade inbrott. Så det var bara att öppna hela gallerian och vädra ut röken. Larma på och lägga sig igen.

Hela natten drömde jag att det hände om och om igen. Jag var helt slut och genomsvettig när jag vaknade. Härlig avslutning på spa-dagen. Not.

Posted in Livet
Share this post, let the world know