Idag har det gått exakt 1 år sen jag startade den här bloggen. Under året har jag haft 16 782 besökare. 5% av alla som gifter sig i Sverige läser min blogg, coolt va!(Nu är jag uppe i ca 2500 läsare i månaden och ca 50 000 gifter sig per år i Sverige)

Jag läste igenom mitt första inlägg och häpnade över vilken klok och bra tjej jag är. Inlägget är lika aktuellt nu som då, så därför firar jag detta jubileum med att ta det igen. Åren stämmer som sagt inte. Och bilden är på mig och J när vi hälsade på Bruce i Stockholm.

“Mitt första blogginlägg. Exakt ett år efter att jag startade mitt företag bröllopscoach.se, där jag varit verksam som bröllopskoordinator, övergår jag nu till att bara blogga.  Varför kan man undra? Jag har för många projekt, jag hade kommit till en punkt när jag hade två val, antingen satsar jag på företaget eller så lägger jag det på hyllan. Jag valde det senare som ni märker. Det här med balans i livet är svårt, man kan inte jobba hur mycket som helst och fortfarande ha bra relationer med familj och vänner. Sanningen är den att vi bara har 24h på en dag och vi själva får välja hur vi spenderar dem! Att ha valmöjligheten är i sig ett stort privilegium och något som vi alla har. Själv väljer jag ett av de projekt jag varit involverade i, jag väljer mig och min familj. Jag prioriterar bort mitt företag som har varit underbart roligt och lika jobbigt, det är skönt att ha tagit beslutet. Nu kanske någon tänker ”men att byta ett företag mot att blogga är väl att byta ett projekt mot ett annat?”. Så sant men bloggen ger mig utlopp för ett av mina intressen, bröllop, och det ger mig också tid till reflektion. Det besparar även min kille J lite av alla mina bröllopsidéer och funderingar. Livet är gott och det tycker nog J också. Vilka val gör du för att göra livet lite godare?”

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • SannaPanna

    Grattis, det är alltid lika kul att läsa din blogg! Ni är ett väldigt fint par. Kram Sanna