Godmorgon!

Fredag, så skönt! Själv ska jag försöka få ordning på bloggen, trycka upp en tröja som jag ska ha på mig på mässan, skriva på min bröllopsbok! Sista mars ska den vara klar, så nu måste jag ligga i. Min tanke är att den ska vara klar och i handeln till hösten. Men vi får se om något förlag vill ha den.

Apropå tävlingen och kommentarsfunktionen, för att vara med att tävla måste man lämna svar i kommentarsfältet på inlägget “Tävling!”. Ni som har Internet Explorer kanske finner det lite svårt då listen med kommentarer inte syns. Om ni hoverar runt med muspekaren på det vita fältet som är precis under inlägget så kommer muspekarpilen bli den lilla muspekarhanden och ni kommer att se att det står “comment on tävling” och sen är det bara att delta!

Vi jobbar så klart på att kommentarslisten ska synas även i Internet Explorer inte bara i Firefox, men än så länge vill det inte funka. Håll ut! Nu kan ni testhovera!

View all posts in bröllopsmässor Comment on tävling