Och vinnarna är…

Jenny – Jag fick gåshud av läsa att ni nu skall gifta er efter 7 år och två barn, det räckte för att vinna två biljetter till Bröllopstider i Nordvästra Skåne!

Sofie Guldstrand – Ditt supertips om att öppna ett gemensamt bröllopkonto gjorde dig till en vinnare av två biljetter till mässan!

Kerstin Karlsson – Du vann tack vare din idé med  överraskningstema. En idé där man bara låter gästerna veta när en väntande buss går. Superkul idé!

Jag önskar jag hade fler biljetter att dela ut för jag har fått in så många bra svar! Hoppas jag ser er andra på mässan i alla fall, det står bröllopscoach.se på min rygg så bara haffa mig så jag får träffa er och höra om era bröllop och vad ni uppskattar på mässan!

Ni som har vunnit kommer under kvällen att få ett mail med instruktioner om hur ni hämtar ut er vinst. Vinnarna skall maila tillbaka till mig, händer inte det innan lördag så ger jag biljetterna vidare. Så fortsätt hålla utkik här på hemsidan!