Min julklapp till mig själv är en fotosession med en fantastisk fotograf som heter Emelie Ohlsson, hennes blogg hittar ni här. Hon har bland annat fotat blondinbella och många fina brudpar, stjärnor och andra bloggare. Hon tar underbart vackra bilder och är en av de fotografer jag skulle välja mellan när jag väljer fotograf till mitt bröllop. Nedanstånde förtjänar inte att vara i samma inlägg som ovanstående men det är på samma tema.

Resultatet kommer att bli så mycket bättre än den här mardrömmen nedan. Jag berättade om upplevelsen i somras va? Jag åkte till the Studio i Malmö för att ta bilder till headern på min blogg. Nattklubbsbilder var vad jag fick, vind i håret och spackel i ansiktet. Fruktansvärt var det! Här får ni en glimt av min förnedring. aaah

Posted in Livet
Share this post, let the world know