Jag och J råkade fastna på Paradise Hotel i måndags och vi reagerade inte ens. Programmet som för några år sedan väckte sådan debatt, ser vi utan att blinka numera. Det är inte okej. Inte när det är skräp och omoraliskt leverne som Paradise Hotel, Big Brother osv. Alla dessa serier som dagens ungdomar ser på, visar en fruktansvärd bild av livet, sex och interaktionen människor emellan. Man kan pippa sig till en plats i paradiset, visste ni det? Att snacka skit och ligga sig till framgång är det som gör att man blir en vinnare. Bra budskap till våra ungdomar!

Shakira, Lady Gaga med många fler hjälper också till att försämra tjejers självkänsla, självförtroende, syn på sexualitet osv. De åmar sig, vill rida discopinnar och juckar som besatta. De säljer sig billigt och våra ungdomar ser vad dessa framgångrika kvinnor gör.

Mycket av annonserna är likadana, jag såg Calvin Kleins fruktansvärda annons med Eva Mendez och Jamie Dornan, här kan ni läsa om den på aftonbladet och se bilden. Själv oljar jag alltid in mig, tar på mig spetsunderkläderna, lägger mig och skrevar i en onaturlig pose med högklackade skor på J´s bröst och drar i hans kallingar. Han brukar titta lika frågande som Jamie, varenda gång jag gör det. Ni gör säkert samma sak hemma hos er!

Detta har inget med det konstnärligt uttryck att göra, det har inte med avundsjuka att göra, det är ingen kritik eller klagan över jämställdhet eller sexism. Jag är bara jäkligt trött på att se sex var jag än vänder mig. I Sverige har vi varit frigida (för några hundra år sedan) och nu gått över till motsatsen. Vågskålen kan få börja tippa tillbaka nu, så vi hamnar i balans. En balans där vi kan se och acceptera nakenhet och sexuell upplysning utan att tvingas se det varje dag.

Posted in Livet
Share this post, let the world know