Hej vänner!

Igår kom J hem från sin tjänsteresa. Med sig hem hade han en fin present. Han hade hört när jag ondgjorde mig över mitt bodybutter som inte återfuktar min torra hud tillräckligt. Därför hade han köpt Clarins Silky – Smooth Body Cream. Som luktar gammal tant. Det var en sådan himla fin gest och tanke bakom presenten och så luktade den mormor. Han hade verkligen tänkt och planerat och så blev det platt fall. Och jag kan inte ljuga. Förresten kände han själv att den luktade gumma. Jag ville så gärna att den skulle varit bra, för hans skull. Så han kunde få känna  att han lyckats, för han köper inte presenter så ofta, och så blev det platt fall. Undrar om jag kan klämma in platt fall en gång till i detta inlägg. Ja, det gick utmärkt. Jag får trösta mig med att jag i alla fall tog det värre än Johan, som bara ryckte på axlarna och sa “vad tråkigt”. Själv grät jag en skvätt, det är den tiden nu.

Posted in Livet
Share this post, let the world know