Förra inlägget lät lite för negativt för den här bloggen. Jag tror jag börjar känna av vintertiden nu. Kvällarna känns kortare, fast det är exakt lika många timmar från att jag går från jobbet till att jag lägger mig nu som det var i somras. Jag hinner inte med någonting. Evighetsspiralen som känns värst på vintern är här, jobba, handla, laga mat, träna?, blogga, pusta ut i soffan, sova…vakna. Sen börjar det om. Är det någon mer som lider av detta fenomen?

 Och titta nu har jag skrivit ett till negativt inlägg…så är det ibland. Hoppas ni får en bra tisdag och ja, jag har glömt bort inbjudan som jag skulle fixa i ordning. Eller glömt och glömt, ignorerat är kanske rätt ord. Den ligger som ett dåligt samvete och kommer bli jättefin när den är klar. Some day.

Posted in Livet
Share this post, let the world know