Är det någon som känner av tröttheten? Jag försöker bevisa att det är något som går just nu. Jag känner mig som en tung, våt säck med potatis. Jag somnade på lunchen igår. Min förhoppning är att det ska klassas som ett giltigt skäl att vara hemma från jobbet. I vanliga fall sjukanmäler sig och hänvisar till influensa eller liknande, jag vill skylla på trötthet och mötas av samma förståelse. Det är så frustrerande att inte vara på topp. Jag bara känner hur jag går på lågvarv och ger noll energi. Är det någon som har ett energitips? Gärna lång- och kortsiktigt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Melinda

    Hej! Jag håller med, jag är sååå sjukt trött. Nu när vi verkligen behöver komma igång med bröllopsplanerna så vet jag bara inte hur jag ska orka när jag kommer hem från jobbet. Hoppas vi blir piggare snart och tack för en bra blogg. Kram! Melinda