För att binda samman ett bröllop och få det att se designat ut behöver man ha en röd tråd ändå från inbjudningskort till kyrkan, bröllopsfest och tackkort. Jag skriver ofta om färgtema och det är för att oavsett om ni väljer retrotema, havstema, filmtema eller rostema så är det enhetlighet i färg som gör att man får ihop helheten. Havsteman brukar traditionellt innehålla snäckor, sand, tjärsnöre, blått, vitt och rött. Vill ni ha marint teman kan ni finna tusentals inpirationsbilder på nätet. Jag har inspirerats av havet genom färgen. Jag tänker vackra, vattninga färger och mycket glas. Placeringskorten får vara ljusa, släta stenar som man skriver namnen på direkt. Jag skulle hålla mig till vita och blå blommor. Inbjudningskorten skulle vara enkla, vita med ett litet snäckskal fäst vid det. Jag skulle ha ljusfat av silver med kraftiga vita blockljus och ljusa stenar runt foten. Jag skulle låta menyn vara havsinspirerad med fisk och skaldjur. Jag skulle frysa in is i formar av sjöstjärnor till baren. Festen skulle andas hav på ett mer subtilt sätt än med tjärsnören och sand. Denna bild inspirerar mig.

 

courtesy-of-la-partie-events

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    himla snyggt! Roligt med något annat än livbojar och musselskal!