Lisas fantastiska buketter

Två vänner från dansen, Anders och Lisa, gifte sig i somras. Lisa är en svensk motsvarighet till Martha Stewart i kreativitet och fixaranda. Hon sydde sin fantastiska brudklänning själv. Hon gjorde samtliga blomsterdekorationer, inklusive sin och tärnans buketter som ni ser på bilden ovan. Hon sydde även tärnans och sin mammas klänning, har jag för mig. Buketten är modern, vacker och faktiskt ganska lätt att göra! Köp en rund boll oasis, ett pärlhalsband och rosor. Ni behöver även ståltråd som ni fäster halsbandet med. För att lyckas med det får ni sticka ståltråden genom hela bollen, ögla runt halsbandet och sedan sticka ståltråden till andra sidan bollen igen, där fäster ni de två ståltrådsändarna med varandra. Sedan är det bara att sticka in rosorna i oasisen. Anders fick hjälpa till med den vita buketten på väg till kyrkan, vita rosor ser snabbare trötta ut än röda rosor.


  • Anna S

    Vilka underbara buketter!