BröllopsGuiden

” Hon ser lite väl brun ut” sa J nyss och jag håller med. Tidningen känns för somrig men jag tycker ändå att de lyckats bra med detta nummer. De har en stor “Gör-det-själv-guide” där en tjej som fixat allt delar med sig av sina erfarenheter. Som vanligt är det fina läsarbröllop och en hel del mode. Jag ger ett STORT minus till deras “Tänd till på bröllopsnatten – vi ger dig de bästa tipsen”. Artikeln är riktad till kvinnor och berättar hur vi kan förföra, att sexleksaker är spännande att introducera för första gången på bröllopsnatten etc. etc. Det finns inget som gör mig så trött som detta. Tjejer och killar som läser denna blogg. Ni arrangerar er livs fest, ni kommer ha stressat i flera veckor inför den, ni kommer vara uppe tidigt, gå igenom en känslosam vigsel, ni kommer röras till tårar av vackra tal, ni kommer dansa och gå och lägga er tidigt nästa morgon. Bröllopsnatten kommer inte bli ert livs bästa sex, om ni ens orkar älska. Det bästa av allt är ju att ni har resten av livet på er att älska som man och hustru, så skippa förväntningarna.