Ska man ha barn på bröllop eller ej? Som vanligt tycker jag att man ska göra som man vill. Men det kan vara svårt att veta vad man vill, när släkt och vänner börjar säga sitt. Det finns argument åt alla håll så fråga er hur vill ni ha er fest? Kommer det drickas alkohol, kommer ni ha en lång middag med mycket tal så är det kanske inte den bästa platsen för barn.

Har man med barn på bröllop är det bäst att utforma festen efter barnen. Man får ha en kortare middag utan långa tal och familjevis bordsplacering för att förenkla måltiden. Barnvänlig mat bör också serveras och man bör ha en lekrum. Dock får man komma ihåg att det innebär mer spring för föräldrarna.

Alla dessa bitar kan göra ett bröllop livligt och kanske precis så som ni vill ha det eller så vill ni att det är ni vuxna som skall få stå i centrum och roar er på ert sätt utan att ta hänsyn till barn, då kör ni på det! Ni bestämer på ert bröllop.

Posted in Livet
Share this post, let the world know