Nu har jag ca 200 besökare om dagen, ibland uppåt 700 och ibland nere på 70. Ni är förvånansvärt tysta av er. Det kan bero på att min kommentarsfunktion också löper amok ibland, eller så beror det på att min blogg redan är fullkomlig som den är. Fullkomlig eller inte, nu undrar jag vad ni vill läsa om? Vill ni så ställer jag upp som bollplank till just ert bröllop, er fråga och mitt svar kommer då synas här på bloggen. Högkvalitativa frågor eller rent svammel, jag tar vad som helst! Skriv ner dina frågor i kommentarsfältet så får du se vad jag går för!

Kram på er/ Eder blivande bröllopsbollplank

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Jennie S

    Hej! Tack för en fin och bra blogg! Sitter och smygläser på jobbet, varje dag:). Jag undrar hur du själv vill ha ditt bröllop? Stil och färgtema?
    Kram Jennie S

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Oh ja vad roligt! Ska sätt igång och spåna med en gång och hoppas det går att kommentera sedan :)